Christina Aguilera Inspire spreideodorant 150 ml

Christina Aguilera Inspire spreideodorant 150 ml Vaata suuremalt

Christina Aguilera Inspire spreideodorant 150 ml

Toote ID: 17914
Prekės ID: 17914

7,99 €

Toote ID: 17914
Prekės ID: 17914

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 150 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Higistamise vastu, värskendav, neutraliseerib ebameeldivat lõhna
Toote tüüp Spreideodorant
Kehapiirkonnad Kaenlaalustele
Omadused Bisabolooliga
Ohutusjuhend Aerosool (lugege ohutusjuhiseid)

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Inspire aroom on loodud Christina Aguilera enesekindluse ja seksuaalsuse edasiandmiseks – et iga naine tunneks seda. See on aroom, mis ei lase sul ujuda rahvahulgaga kaasa ja inspireerib sind kaitsma oma uskumusi ja ellu viima oma unistusi.

Eemalt paistab enesekindel, julge ja iseseisev naine, tema julge kõnnak, kehahoiak ja aroom, mis kõik teda vaieldamatult rahvahulgast eristavad. Selle naise aroom on see, mis teda inspireerib, laeb energiat ja on Christina Aguilera Inspire nootide vastupandamatu kõla. Alles nüüd pakutakse seda ka pihustatava deodorandi kujul, mis teeb selle märksa lihtsamaks igaks tähtsaks sündmuseks või ööpeoks kotti kaasa võtmise.

Christina Aguilera Inspire pihustatav deodorant värskendab suurepäraselt, pakkudes meeldivat värskustunnet, samuti täiendades teie lemmiklõhna aroomi.

Rikkaliku aroomiga spreideodorant võimaldab unustada ebameeldiva higilõhna ja nautida oma lemmikparfüümi aroomi!

Kasutamine: Kasutage toodet kohe pärast duši all käimist või enne magamaminekut, kui higi eritub loomulikult vähem, kaenlaaluste kuivale nahale. Kui on vaja lisakaitset, võite toodet kasutada ka päevasel ajal.

ALCOHOL DENAT., BUTANE, ISOBUTANE, PROPANE, PROPYLENE GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL SALICYLATE, BISABOLOL, CITRONELLOL, COUMARIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, FARNESOL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOPROPYL MYRISTATE, LIMONENE, LINALOOL, TOCOPHEROL

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kasutage toodet kohe pärast duši all käimist või enne magamaminekut, kui higi eritub loomulikult vähem, kaenlaaluste kuivale nahale. Kui on vaja lisakaitset, võite toodet kasutada ka päevasel ajal.

Kehtivusaeg pärast avamist:

TÄHELEPANU! - ERITI SÜTTIVAD AEROSOOLID. Surveanum – võib kuumutamisel plahvatada. Hoida eemal kuumusest, sädemetest, lahtisest leegist ja muudest tuleallikatest. Mitte suitsetada läheduses. Mitte pihustada lahtisele tulele ega muudele süüteallikatele. Ärge torgake ega põletage isegi kasutatud pudelit. Kaitsta päikesevalguse eest. Hoida temperatuuril kuni 50°C. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Mitte pihustada silma ega ärritunud nahale, mitte sisse hingata. Ärge kasutage muul otstarbel kui ette nähtud. Ärge kasutage väikestes ruumides.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Christina Aguilera Inspire spreideodorant 150 ml

Christina Aguilera Inspire spreideodorant 150 ml

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.