Adidas Ice Dive 48h Protection sprei-antiperspirant meestele

Adidas Ice Dive 48h Protection sprei-antiperspirant meestele Vaata suuremalt

Adidas Ice Dive 48h Protection sprei-antiperspirant meestele

Toote ID: 46393
Prekės ID: 46393

4,99 €

Toote ID: 46393
Prekės ID: 46393

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 150 ml.
Sugu Meestele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Higistamise vastu, kaitseb, värskendav, kauakestev, isiklikuks hügieeniks, neutraliseerib ebameeldivat lõhna, hoiab
Toote tüüp Deodorant-antiperspirant, Sprei-antiperspirant, Antiperspirant
Lõhna tüüp Aromaatne – Vürtsi
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Kaenlaalustele
Omadused Alumiiniumisoolade vaba
Ohutusjuhend Aerosool (lugege ohutusjuhiseid)

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Adidas Ice Dive 48h Protection Spray sprei-antiperspirant on tuntud kaubamärgi ülitõhus kosmeetikatoode, mille eesmärk on ennetada higistamist. See kaitseb ebameeldivate lõhnade eest pikka aega, toimib kogu päeva jooksul, on eriti tõhus kuumal aastaajal, ei jäta jälgi riietele ja nahale, ei sisalda kahjulikke komponente, mistõttu sobib tundlikule nahale.

Deodorandil on samanimeline tualettvee lõhn, mille nimi tõlkes tähendab "Jäässe sukeldumist", mis on mõeldud noortele aktiivsetele meestele. Tänu adidas Ice Dive parfüümikompositsiooni otsesele kõlale ei pea te tundma ebamugavust ebatavalisest avanemisest. Deodorandi meeldiv aroom kevadel, sügisel ja talvel annab positiivse meeleolu, on värskuse ja energia kehastus. Adidas Ice Dive’i valivad mehed, kelle elu on täis riske, järske pöördeid ja põnevaid seiklusi. Nad on alati südames noored ja armunud, kohanenud suure kiirusega.

Sukeldu jäisesse värskusesse, mille tekitab Adidas Ice Dive aroom. Talle meeldib mees, kes elab selleks, et kogeda seiklusi.

Aroom koosneb tsitruselisest värskusest, piprast, iseloomulikust patšulist ja soojast vanillist, muskaatpähklist ja tonka ubadest.

Adidas Ice Dive 48h Protection sprei-antiperspirant meestele pakub kauakestvat kaitset higistamise eest, elustab ja toidab nahka.

Värske ja eheda lõhnaga Adidas Ice Dive Deodorant paneb sind tundma igas olukorras enesekindlalt!

Alumiiniumisoolade vaba.

Kasutamine: Kasutage toodet kohe pärast duši all käimist või enne magamaminekut, kui higi eritub loomulikult vähem, kaenlaaluste kuivale nahale. Kui on vaja lisakaitset, võite toodet kasutada ka päevasel ajal. Ärge riietuge enne, kui deodorant on kuivanud. Mitte kasutada kahjustatud või põletikulisel nahal.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Butane-Isobutane-Propane, Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Propylene Glycol, Limonene, Linalool, Menthyl PCA, Ethyl Menthane Carboxamide, Menthyl Lactate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Vanillyl Butyl Ether, Geraniol, BHT

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke toodet kohe pärast duši all käimist või enne magamaminekut kaenlaaluste kuivale nahale. Kui on vaja lisakaitset, saate toodet kasutada ka päeva jooksul.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Antiperspirant

TÄHELEPANU! - ERITI SÜTTIVAD AEROSOOLID. Surveanum – võib kuumutamisel plahvatada. Hoida eemal kuumusest, sädemetest, lahtisest leegist ja muudest tuleallikatest. Mitte suitsetada läheduses. Mitte pihustada lahtisele tulele ega muudele süüteallikatele. Ärge torgake ega põletage isegi kasutatud pudelit. Kaitsta päikesevalguse eest. Hoida temperatuuril kuni 50°C. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Mitte pihustada silma ega ärritunud nahale, mitte sisse hingata. Ärge kasutage muul otstarbel kui ette nähtud. Ärge kasutage väikestes ruumides.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Adidas Ice Dive 48h Protection sprei-antiperspirant meestele

Adidas Ice Dive 48h Protection sprei-antiperspirant meestele

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.