Adidas Floral Dream deodorant naistele 150 ml

Adidas Floral Dream deodorant naistele 150 ml Vaata suuremalt

Adidas Floral Dream deodorant naistele 150 ml

Toote ID: 17696
Prekės ID: 17696

See toode on laost otsas

Teavita, kui on jälle saadaval
Kas soovite teada, millal toode on laos?

Sisestage allpool e-posti aadress ja teid teavitatakse kohe toote tellimise võimalusest.

3,99 €

Toote ID: 17696
Prekės ID: 17696

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 150 ml.
Sugu Naistele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Higistamise vastu, isiklikuks hügieeniks, neutraliseerib ebameeldivat lõhna, värskendav, kauakestev
Toote tüüp Deodorant, Spreideodorant
Lõhna tüüp Värskendav
Kehapiirkonnad Kaenlaalustele, Kogu kehale
Ohutusjuhend Aerosool (lugege ohutusjuhiseid)

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Adidas Floral Dream on väga tõhus deodorant, mis tagab värskuse ja tõhusa kaitse kogu päevaks. Väga õrn koostis annab samanimelise tualettvee õrna aroomi ja kaitseb pikka aega ebameeldivate lõhnade eest tänu antibakteriaalsele komponendile, aga ka spetsiaalsele ainele, mis püüab kinni ja neutraliseerib lõhnu.

Võitmatu Adidas Floral Dream ansambli lõid andekad parfümeerid: Jean-Pierre Betua ja Natalie Lawson. Nad pakkusid sensuaalset, kerget, õrna aroomi täis elujõudu, energiat ja värskust.

Kogu selle heli rikkuse juures ei tundu aroom pretensioonikas ega pealetükkiv. Vastupidi, see säilitab salapära ja kerguse, rafineerituse ja värskuse. Seetõttu on see mõeldud noortele tüdrukutele ja romantilistele noortele daamidele. Adidas Floral Dream rõhutab peenelt sensuaalsust ja loomulikku võlu, annab võlu ja atraktiivsuse. Selle omanik kõnnib enesekindlalt läbi elu, täites kõik oma unistused.

Adidas Floral Dreami võrgutav valgete lillede aroom koos vähese vaniljega – kõik, mida on vaja romantiliseks päevaks. Deodorant hoiab ära ebameeldiva higilõhna isegi 24 tunni jooksul!

Kasutamine: Kandke toode ühtlaselt kaenlaalustele ja ärge riietuge enne, kui deodorant on kuivanud. Mitte kasutada kahjustatud või põletikulisel nahal.

Teema võib pildil olevast erineda

Butane-Isobutene-Propane, Alcohol Denat, Fragrance (Parfum), Propylene Glycol, Triethyl Citrate, Butylphenyl, Methylpropional Farnesol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Limonene, Linalool, Columarin.2012-08-27

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kandke toode ühtlaselt kaenlaalustele ja ärge riietuge enne, kui deodorant on kuivanud. Mitte kasutada kahjustatud või põletikulisel nahal.

Kehtivusaeg pärast avamist:

TÄHELEPANU! - ERITI SÜTTIVAD AEROSOOLID. Surveanum – võib kuumutamisel plahvatada. Hoida eemal kuumusest, sädemetest, lahtisest leegist ja muudest tuleallikatest. Mitte suitsetada läheduses. Mitte pihustada lahtisele tulele ega muudele süüteallikatele. Ärge torgake ega põletage isegi kasutatud pudelit. Kaitsta päikesevalguse eest. Hoida temperatuuril kuni 50°C. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Mitte pihustada silma ega ärritunud nahale, mitte sisse hingata. Ärge kasutage muul otstarbel kui ette nähtud. Ärge kasutage väikestes ruumides.

Kirjutage oma ülevaade

Adidas Floral Dream deodorant naistele 150 ml

Adidas Floral Dream deodorant naistele 150 ml

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.