Intiimhügieen

ühel lehel
Kuvatakse 73 - 108 124 tootest
Kuvatakse 73 - 108 124 tootest

Hügieen tähendab haiguste ennetamist ja tervise säilitamist. Isikliku hügieeni eesmärk on hoolitseda oma keha eest välispidiselt ja hoida end puhtana mitmesuguste igapäevaste tegevuste ja hügieenilahenduste abil. See aitab püsida tervena ja omab ka mitmesuguseid sotsiaalseid eeliseid - näiteks meeldiv välimus ja lõhn, enesekindlus ja parem enesehinnang. Hügieeniharjumused aitavad teil hoida end suurepärases vormis, vältida infektsioone või haigusi ja elada täisväärtuslikku elu.

Paljud inimesed kasutavad nn naiste hügieenitooteid, nagu intiimpuhastusvahendid, salvrätikud või deodorandid, lootes end tunda puhta ja värskena. Kas need tooted aitavad tõesti säilitada suguelundite tervist?

Teie intiimne piirkond on ainulaadne. Selle piirkonna nahk vajab erilist hoolt. Intiimpiirkonna pH erineb ülejäänud keha nahast. Tavaliste seepide või dušigeelidega pesemine võib põhjustada või süvendada selliseid probleeme nagu halb lõhn, kuivus või korduvad infektsioonid ja rikkuda pH-tasakaalu. Kui te juba kannatate infektsiooni või ebamugavustunde all, võib tavalise seebiga pesemine olukorda halvendada. Just sellepärast on loodud spetsiaalsed tooted intiimseks heaoluks. Need aitavad säilitada looduslikku pH tasakaalu, puhastades õrnalt, kuid tõhusalt.

Tupe mikrofloora on tõhus kaitsevahend, kuid selle pH-d tuleb hoida, et vältida ärritusi ja infektsioone tekitavate pärmseente teket. See on väga õrn looduslikult stabiilne tasakaal mida võib rikkuda ebasobivate toodetega pesemine, stress või kitsaste riiete kandmine. Selle intiimse tasakaalu säilitamiseks soovitatakse spetsiaalseid mahedaid tooteid, mille pH jääb vahemikku 4,5-8-9, on hästi talutavad ja tugevdavad naha loomulikku barjääri.