Bean Vamp! Explosive Lashes komplekt (ripsmetušš 12 ml + meigieemaldaja 50 ml + kosmeetika)

Bean Vamp! Explosive Lashes komplekt (ripsmetušš 12 ml + meigieemaldaja 50 ml + kosmeetika) Vaata suuremalt

Bean Vamp! Explosive Lashes komplekt (ripsmetušš 12 ml + meigieemaldaja 50 ml + kosmeetika)

Toote ID: 54527
Prekės ID: 54527

See toode on laost otsas

Teavita, kui on jälle saadaval
Kas soovite teada, millal toode on laos?

Sisestage allpool e-posti aadress ja teid teavitatakse kohe toote tellimise võimalusest.

16,99 €

Toote ID: 54527
Prekės ID: 54527

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus Komplekt, 1 tk.
Pakend(id) Komplekt
Funktsioonid Pikendav, tihendav, volüümi andev, volüümi lisav, eemaldab meigi, tagab elastsuse, tundlikele silmadele, puhastamiseks
Toote tüüp Ripsmetušš, Mitsellaarvesi, Kosmeetiline, Dekoratiivkosmeetika komplekt, Kosmeetikakomplekt
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Ripsmetele, Näole
Omadused Ei sisalda Parabeene, Väärtuslike Kompleksidega, Sobib kasutamiseks kontaktläätsetega, Sobib tundlikele silmadele, Riisikliidega, Akaatsia ekstraktiga, Polümeeridega, Veega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Suurepärane dekoratiivkosmeetika komplekt, mis võib alati kaasas olla, et oma meigi eest hoolitseda. Või on see imeline kingitus sinu parimale sõbrannale, emale või ehk sulle endale...? Komplekt sisaldab:

  • Pupa Vamp! Explosive Lashes ripsmetušš 12 ml. Ripsmetušš on äärmiselt rikkaliku ja paksu tekstuuriga, mis annab sellele lisapikkust ja tihedust. Toote ülipehme hari ümbritseb, rõhutab ja tõstab esile ka kõige lühemad ripsmed, andes neile maksimaalse volüümi. Ilma igasuguste kompromissideta. Tootes sisalduv loodusliku riisikliivaha, akaatsiavaha ja polümeeride segu annab ripsmetele volüümi ja tihedust, katab need juurtest otsteni ning tagab, et silmad jäävad ülimalt ilmekad. Tänu spetsiaalsele ripsmetuši koostisele jäävad ka värvitud ripsmed elastseks ning mustad pigmendid annavad neile intensiivse ja särava värvi. Sobib kontaktläätsede kandjatele ja tundlike silmadega inimestele.
  • Struccante Bifasico kahefaasiline meigieemaldaja 50 ml. See meigieemaldaja on tänu oma kahefaasilisele koostisele ideaalne intensiivse ja veekindla meigi kiireks, kuid õrnaks eemaldamiseks. Kahefaasiline meigieemaldaja koosneb kahest faasist: õline ja veepõhine. Pudelit raputades aktiveerivad need kaks vedelikku üksteist, et luua tõhus lahendus. Kõikidele nahatüüpidele. Madal allergia risk. Oftalmoloogide poolt testitud, sobib tundlikele silmadele ja kontaktläätsede kandjatele. Testitud dermatoloogide poolt. Ilma parabeenideta.
  • Kosmeetikakott

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Tušas: AQUA (WATER), SYNTHETIC BEESWAX, PARAFFIN, ACACIA SENEGAL GUM, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, VP/EICOSENE COPOLYMER, VP/HEXADECENE COPOLYMER, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, DIMETHICONE, PHENETHYL ALCOHOL, OCTYLDODECANOL, POLYESTER-5, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PVP, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LAURETH-4, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77266 (BLACK 2) Makiažo valiklis: AQUA (WATER), ISODODECANE, PROPANEDIOL, HYDROGENATED TETRADECENYL/METHYLPENTADECENE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, POTASSIUM PHOSPHATE, DECYL GLUCOSIDE, DISODIUM EDTA, SODIUM CHLORIDE, CI 61565 (GREEN 6)

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Ripsmetušš: harja ripsmeid kogu pikkuses juurtest otsteni. Kui soovid säravamat efekti, korda toimingut, kuni ripsmetušš on kuiv. Meigieemaldaja: pane väike kogus eemaldajat vatipadjale ja eemalda meik õrnade ringjate liigutustega. Vajadusel korrake protseduuri.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Ripsmetušš
Mitsellaarvesi

Kirjutage oma ülevaade

Bean Vamp! Explosive Lashes komplekt (ripsmetušš 12 ml + meigieemaldaja 50 ml + kosmeetika)

Bean Vamp! Explosive Lashes komplekt (ripsmetušš 12 ml + meigieemaldaja 50 ml + kosmeetika)

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.