Max Factor Radiant Lift jumestuskreem 30 ml

Max Factor Radiant Lift jumestuskreem 30 ml Vaata suuremalt

Max Factor Radiant Lift jumestuskreem 30 ml

Toote ID: 37260
 4.5/5
Kommentaarid: 20
Prekės ID: 37260
Kommentaarid: 20

9,99 €

Rohkem valikuid

Toote ID: 37260
 4.5/5
Kommentaarid: 20
Prekės ID: 37260
Kommentaarid: 20

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 30 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Mõõdukas maskeerimine, peidab naha puudusi, tooni andev, ühtlustab naha tooni, säilitab naha niiskustasakaalu, niisutav, kõrvaldab kuivuse tunde, kaitsva spf-filtriga, kaitseb, päikesekaitse, kauakestev, peidab kortsud, peidab pigmendilaigud, peidab punetust, sära andev, siluv, silub, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, taastab elujõu, ei raskenda, hoiab, rahustav, lisab puna, pehmendav, sära andev
Toote tüüp Meigi põhi
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele, küpsele
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Hüaluroonhappega, Niatsiinamiidiga, Pantenooliga, SPF filtriga, Allantoiiniga, Glütseriiniga, Vitamiinidega, E-vitamiiniga, Uureaga, Uureaga, Karbamiidiga, Piimhappega, Väärtuslike hapetega, Niisutavate Komponentidega
SPF kaitse tase SPF30

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Max Factor Radiant Lift jumestuskreem täidab korraga mitut funktsiooni, seega piisab ühest tootest, et näonahk näeks alati niisutatud, elus ja hoolitsetud. Enam ei pea kasutama mitut erinevat toodet näo jaoks, sest kõik vajaliku leiad ühest pudelist!

Toote koostist on täiendatud aktiivsete ainete kompleksiga, mis tagavad naha pikaajalise niisutuse, andes sellele veelgi rohkem pehmust ja siledust. Max Factor Radiant Lift jumestuskreemi koostis hüaluroonhappega annab nahale niiskust ja kaitseb seda korduva kuivamise eest. Panthenool, allantoiin, E-vitamiin ja teised komponendid hoiavad ka naha niiskust, kaitsevad seda, rahustavad ja siluvad naha pinda, pärlite mikroosakesed annavad aga näole puhtuse.

Kerge toode, mis ei koorma nahka, vaid jaotub ühtlaselt näole, mitte ainult ei hoolitse naha pehmuse eest, vaid aitab seda kaitsta ka UV-kiirte kahjuliku mõju eest. SPF30 päikesekaitsega jumestuskreem tagab kõrge kaitse, lükates seega edasi naha enneaegse vananemisega seotud märkide ilmnemist.

Radiant Lift jumestuskreem on mõeldud inimestele, kes soovivad, et nende nahk oleks terve päeva särav, sile ja veatu välja. Isegi kui kannate toodet hommikul nahale, võite olla kindel, et see Max Factor jumestuskreem jaotub ühtlaselt, ei hõõru maha ning hooldab ja kaitseb hoolikalt teie näonahka.

Toode annab kerge sära, niisutab näonahka ja on kauakestva toimega, mistõttu ei ole vaja kasutada täiendavat niisutus- või helendusainet.

Rikkalik toonide palett võimaldab valida Max Factor Radiant Lift jumestuskreemi tooni, mida oled kaua otsinud.

Disain võib erineda pildil olevast.

Kasutamine: jaotage väike kogus toodet sõrmede, käsna või pintsliga ühtlaselt puhtale ja niisutatud näonahale.

Cyclopentasiloxane, Aqua/Water/Eau, Talc, Propylene Glycol, Glycerin, Dimethicone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Zinc Oxide, Aluminum Starch Octenylsuccinate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, PVP, Bismuth Oxychloride, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Synthetic Beeswax, Trihydroxystearin, Methicone, Triethoxycaprylylsilane, Silica, Sodium Benzoate, Pentylene Glycol, Acrylonitrile/ Methyl Methacrylate/Vinylidene Chloride Copolymer, Synthetic Wax, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Niacinamide, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Parfum/ Fragrance, Ethylene Brassylate, Polyethylene, Citric Acid, Fructose, Urea, Isopropyl Titanium Triisostearate, Hexyl Cinnamal, Allantoin, Maltose, Sodium Lactate, Sodium PCA , Trehalose, Benzyl Benzoate, Citronellol, Linalool, Glucose, Sodium Hyaluronate, BHT, Tin Oxide, [May Contain/Peut Contenir/ +/-:Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), Mica]

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: jaotage väike kogus toodet sõrmede, käsna või pintsliga ühtlaselt puhtale ja niisutatud näonahale.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Meigi põhi

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

20 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Živilė country flag 2022-07-19

Kvaliteetne kaup, olen väga rahul. Katab ilusti, ei kuivata nahka.

Ramunė S. country flag 2022-06-15

Hind, tarne, kvaliteet - 100% Pole kunagi pettunud, kõik on alati suurepärane🌺

Greta T. country flag 2022-06-01

Ma ei kasuta esimest pudelit meiki, see toimib ideaalselt, ühtlaselt, ei kuivata nahka.

Erika P. country flag 2022-02-28

Kasutan pikka aega roosa beeži tooni, hästi maskeeritud, niisutab nahka, väga rahul.

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Max Factor Radiant Lift jumestuskreem 30 ml

Max Factor Radiant Lift jumestuskreem 30 ml

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.