Max Factor Miracle Second Skin Hybrid Foundation jumestuskreem 30 ml

Max Factor Miracle Second Skin Hybrid Foundation jumestuskreem 30 ml Vaata suuremalt

Max Factor Miracle Second Skin Hybrid Foundation jumestuskreem 30 ml

Toote ID: 43072
 4.7/5
Kommentaarid: 3
Prekės ID: 43072
Kommentaarid: 3

9,99 €

  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
Rohkem valikuid

Toote ID: 43072
 4.7/5
Kommentaarid: 3
Prekės ID: 43072
Kommentaarid: 3

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 30 ml.
Sugu Naistele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Päikesekaitse, taastav, kaitseks päikese/kuumuse eest, kaitsva spf-filtriga, niisutav, toitev, peidab naha puudusi, ühtlustab naha tooni, hoiab, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest, tooni andev
Toote tüüp Meigi põhi
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Uureaga, Niisutavate Komponentidega, Hüaluroonhappega, Antioksüdantidega, Biotiiniga, SPF filtriga, Kookospiimaga
SPF kaitse tase SPF20

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised


Tutvustame Miracle Second Skin - noorendavat, kaitsvat ja niisutavat jumestuskreemi, mis muudab näonaha täiesti loomulikuks. See väga kerge jumestuskreem koos nahahoolduskomponentidega varjab naha puudusi, ühtlustab värvi ja sellel on kliiniliselt tõestatud toitev ja kaitsev toime.

Biotiinikompleks ja kookospiim aitavad säilitada ja tugevdada naha kaitsekihti, see toidab naha loomulikku mikrofloorat ja hoiab seeläbi tasakaalu.

SPF20 filter kaitseb päikesevalguse negatiivsete mõjude eest, samas kui antioksüdantide kompleks aitab eemaldada aktiivsed hapniku vormid ja kaitseb nahka fotovananemise märkide eest, samuti tugev niisutav kompleks niisutab nahka kogu päeva vältel.

Kuidas kasutada: Kandke väike kogus toodet sõrmede, meigišvammi või meigipintsliga ühtlaselt puhtale ja niisutatud nahale.

Kujundus võib näidatust erineda.

AQUA/WATER/EAU, CYCLOPENTASILOXANE, PHENYL TRIMETHICONE, GLYCERIN, MICA, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, DIISOPROPYL DIMER DILINOLEATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ZINC OXIDE [nano], SODIUM CHLORIDE, PEG-10 DIMETHICONE, AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, LECITHIN, PENTYLENE GLYCOL, CHLORPHENESIN, PROPYLENE CARBONATE, PARFUM/FRAGRANCE, TOCOPHERYL ACETATE, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, ALCOHOL DENAT., POLYMNIA SONCHIFOLIA ROOT JUICE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, ASCORBYL GLUCOSIDE, CITRIC ACID, FRUCTOSE, SODIUM HYDROXIDE, UREA, DISODIUM DECETH-6 SULFOSUCCINATE, MALTODEXTRIN, RETINYL PALMITATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) FRUIT EXTRACT, LAURETH-30, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, HEXYL CINNAMAL, ALLANTOIN, MALTOSE, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, TREHALOSE, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, LINALOOL, SODIUM DEHYDROACETATE, LACTOBACILLUS, PANTHENOL, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, GLUCOSE, SODIUM HYALURONATE, PHENETHYL ALCOHOL, EUGENOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, GERANIOL, SILYBUM MARIANUM SEED EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, PENTAERYTHRITYL TETRA- DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PANTOLACTONE, BHT, LIMONENE, [May Contain/Peut Contenir/+/-:IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)].

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kuidas kasutada: Kandke väike kogus toodet sõrmede, meigišvammi või meigipintsliga ühtlaselt puhtale ja niisutatud nahale.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Meigi põhi

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

3 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Karolina country flag 2022-12-04

Suurepärane alus meigiks, mul on kombineeritud nahk ja ühe kihiga kuiva puudriga püsib see terve päeva. Maskeerib mõõdukalt, aga tõesti piisavalt. Katab ilusti, näeb loomulik välja

Dalia country flag 2021-11-26

Ei mingit venitamist, näonahka ei kuivata. Mõõdukalt kattev, kui on vistrikud või laigud. Näonahk näeb aga loomulik välja. Sisaldab lõhnaaineid, pöörake tähelepanu neile, kes on allergilised või lõhnatundlikud. Kuna kasutasin varem lõhnatut meigipõhja, siis võttis harjumine aega. Väga mugav, väljapressitav pakend.

genovaite r. country flag 2021-08-01

Ostsin nr 03, parem oleks olnud nr 04. aga hea tunne ilma raskustundeta näonahal, ei mingit pinguldust ega maski efekti, olen meigiga rahul, aitäh !!!

Kirjutage oma ülevaade

Max Factor Miracle Second Skin Hybrid Foundation jumestuskreem 30 ml

Max Factor Miracle Second Skin Hybrid Foundation jumestuskreem 30 ml

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.