Gosh #Foundation Drops jumestuskreem 30 ml

Gosh #Foundation Drops jumestuskreem 30 ml Vaata suuremalt

Gosh #Foundation Drops jumestuskreem 30 ml

Toote ID: 44154
 5/5
Kommentaarid: 4
Prekės ID: 44154
Kommentaarid: 4

12,99 €

Toote ID: 44154
 5/5
Kommentaarid: 4
Prekės ID: 44154
Kommentaarid: 4

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 30 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid ühtlustab naha tooni, mõõdukas maskeerimine, peidab naha puudusi, niisutav, toitev, kauakestev, põletikuvastase/antiseptilise toimega, pehmendav, reguleerib rasueritust, päikesekaitse, kaitsva spf-filtriga, võitleb vananemise märkidega
Toote tüüp Meigi põhi
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Näole
Omadused Argaani õliga, SPF filtriga, Väärtuslike õlidega, Vitamiinidega, oomega rasvhapetega, Sobib veganitele, Nisu valguga, Allantoiiniga
SPF kaitse tase SPF10

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Gosh #Foundation Drops jumestusreem kohandub suurepäraselt nahatooniga, peidab ebatasasused, niisutab ja toidab nahka terve päeva.

Tegemist on erakordse ja uuendusliku ülikerge ja siidise tekstuuriga tootega, mis ümbritseb nahka kaunilt ja loomulikult, tagades samas mõõduka katvuse.

See jumestuskreem ei ole rasvane ega paks ning on nahal märkamatu. Lisaks ei sisalda toode vett, mistõttu nahk ei kuiva päeva jooksul ära. Vastupidi, see jumestuskreem on rikastatud argaaniaõli, E-vitamiini, oomega 3 ja oomega 9 rasvhapetega, mis koos annavad nahale intensiivset niisutust ja pehmendavad seda, imades samas endasse liigse rasu.

Toode on ka põletikuvastase toimega, kaitseb nahka enneaegse vananemise eest, omab SPF10 kaitset UV-kiirte eest.

Sobib veganitele.

Kasutamine: Kandke väike kogus toodet ühtlaselt sõrmede, käsna või pintsliga puhtale ja niisutatud nahale.

CYCLOPENTASILOXANE, ISODODECANE, CI77891, TITANIUM DIOXIDE, DIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE, C12-15, ALKYL BENZOATE, PENTAERYTHITYL, TETRAISOSTEARATE, C I77492, IRON OXIDES, CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ARGANIA, SPINOSA KERNEL OIL, TRIHYDROSTEARIN MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT, POTASSIUM COCOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, PALMITOYL HYDROLYZED WHEAT, PROTEIN OLEA EUROPEA FRUIT OIL, PANTHENOL, GLYCYRRHETNIC ACIS, ALLANTOINE, LECITHIN, CAPRYLIC CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLENE GLYCOL COCOATE POLYGLYCERYL-3, PORYLICINOATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PERFLUOROOCTYL TRIETHOXYSILANE, SILICA GLYCERYL CAPRYLATE, PENTYLENE GLYCOL, , POLYHYDROSTEARIC ACID, PROPYLENE CARBONATE, ALUMINA, , GLYCERYL ISOSTEARATE, CI77491\ IRON OXIDES CI77499\IRON OXIDES.

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: Kandke väike kogus toodet ühtlaselt sõrmede, käsna või pintsliga puhtale ja niisutatud nahale.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Meigi põhi

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

4 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Renata S. country flag 2023-03-14

Imeline jumestuskreem, olen juba mõnda aega pudelit kasutanud. Katab väga õrnalt, niisutab nahka. Mulle meeldib, et jumestuskreem on veebaasil, seega on see tõeliselt kerge ja ei ummista poore. Soovitan soojalt :)

Indre country flag 2021-08-13

LT kauplustes see ei kadunud. Seal on Eu****s, 16.99. See on minu jaoks asendamatu - ei tõmba nahka, koostis on teistega võrreldes üsna normaalne ja toon 006 sobib mulle ideaalselt - ma pole leidnud paremat, mis ei erineks minu nahatoonist ja kataks nii ideaalselt ja lihtsalt. P.S. Minu jaoks on selle alternatiiviks MAC nägu ja keha, kuid ma ei mäleta numbrit, mis vastab gosh dropsile 006.

Živilė P. country flag 2021-07-29

Tore, et avastasin selle toote siit! Leedu poodidest kadus see millegipärast, kuigi tegu on tõesti suurepärase tootega. Hea koostis, ei ole täis "halba keemiat", niisutav, kerge ja samas saab suurepäraselt reguleerida varjatuse taset, kandes rohkem toodet õigetesse kohtadesse (vahet pole!). Tarnitud õigeaegselt, kvaliteetne, korralikult pakitud. Aitäh!

Kirjutage oma ülevaade

Gosh #Foundation Drops jumestuskreem 30 ml

Gosh #Foundation Drops jumestuskreem 30 ml

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.