Clinique High Impact ripsmetušš

Clinique High Impact ripsmetušš Vaata suuremalt

Clinique High Impact ripsmetušš

Toote ID: 10060
 4.8/5
Kommentaarid: 13
Prekės ID: 10060
Kommentaarid: 13

13,99 €

Toote ID: 10060
 4.8/5
Kommentaarid: 13
Prekės ID: 10060
Kommentaarid: 13

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 8 ml., 3.5 ml.
Sugu Naistele
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Tihendav, volüümi andev, volüümi lisav, pikendav, eraldav, ei raskenda, tooni andev, ühtlustab tooni, tundlikele silmadele
Toote tüüp Ripsmetušš
Värv Must, Mustjaspruun
Kehapiirkonnad Ripsmetele
Omadused Karbamiidiga, Hüaluroonhappega, Nisu valguga, Pantenooliga, Niisutavate Komponentidega, Väärtuslike Kompleksidega, Sobib tundlikele silmadele

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Clinique High Impact Mascara annab ripsmetele erilise volüümi ja pikkuse, mis võimaldab iga kord luua meeldejääva ja lummava efekti.

Kõrgeima kvaliteediga koostisainetega täidetud toode põhineb arenenud tehnoloogial ja täiustab ripsmeid vaid mõne hetkega, nii et need näevad palju tihedamad, pikemad ja väljendusrikkamad. Clinique High Impact ripsmetušš võimaldab lihtsalt ja kiiresti luua veatu välimuse ning rikkalikud kõrge pigmentatsiooniga värvid suurendavad veelgi dramaatilist efekti. Toote spetsiaalne pehmete harjastega hari eraldab, defineerib ja katab kaunilt ka kõige lühemad ripsmed, nii muutub pilk avatumaks, sügavamaks ja läbitungivamaks ning ripsmed näevad suurepärased välja terve päeva ja tõmbavad järeleandmatult tähelepanu. Toodet saab kasutada nii loomulikult säravate ripsmete efekti tekitamiseks, kui kanda peale vaid üks kiht, kui ka mitme kihi ripsmetušši kandmisel lummavate säravate, paksude ja ülipikkade ripsmete saavutamiseks.

Clinique High Impact ripsmetušš tihendab ja tihendab ripsmeid, et saaksid nautida ekspressiivset ja täiuslikult määratletud välimust.

Toote peamised omadused:

  • annab volüümi,
  • pikendab märgatavalt ripsmeid,
  • ei kleepu kokku ega koorma ripsmeid,
  • ei jäta tükke
  • tõstab kaunilt esile iga ripsme,
  • ei ärrita tundlikku silmaümbruse nahka.

Ilma parabeenideta. Ilma ftalaatideta. Ilma lõhnaaineteta.


Disain võib erineda pildil olevast.

Kasutamine: harja ripsmeid kogu pikkuses juurtest otsteni. Kui soovite heledamat efekti, korrake toimingut, kui eelnevalt peale kantud kiht on täielikult kuivanud. See hoiab ära ripsmete kokkukleepumise.

water, copernicia cerifera(carnauba) wax/ cera carnauba/ cire de carnauba, ctearic acid, glyceryl stearate, polyisobutene, silica, acrylates copolymer, aminomethyl propanediol, vp/eicosene copolymer, sodium hyaluronate, lauroyl lysine, pantethine, melanin, panthenol, hydrolyzed wheat protein, ethylhexylglycerin, hydroxyethylcellulose, calcium aluminum borosilicate, pvp, acacia senegal gum, isostearic acid, simethicone, dimethicone peg-8 polyacrylate, urea, disodium edta, bht, sodium dehydroacetate, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparaben, isobutylparaben, phenohyethanol, [+/-iron oxides(ci 77491, ci 77492, ci 77499), mica, titanium dioxide (ci 77891), blue 1 lake (ci 42090), aluminum powder (ci 77000), carmine (ci 75470), chromium oxide greens (ci 77288 ), yellow 5 lake (ci 19140), chromium hydroxide green (ci 77289), bismuth oxychloride (ci 77163), bronze powder (ci 77400), ultramarines (ci 77007), ferric ferrocyanide (ci 77510)] [iln32138].

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: harja ripsmeid kogu pikkuses juurtest otsteni. Kui soovite heledamat efekti, korrake toimingut, kui eelnevalt peale kantud kiht on täielikult kuivanud. See hoiab ära ripsmete kokkukleepumise.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Ripsmetušš

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

13 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Vilma C. country flag 2023-04-21

Kvaliteetne ripsmetušš ei pudene, pikendab ja tihendab ripsmeid. Hea hind ja kiire tarne.

Daiva country flag 2022-06-04

Väga hea. Minu jaoks on kõige olulisem, et see püsiks terve päeva, ei pudeneks ega määrduks.

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Clinique High Impact ripsmetušš

Clinique High Impact ripsmetušš

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.