Clinique Even Better All Over Concealer+Eraser peitekreem 6 ml

Clinique Even Better All Over Concealer+Eraser peitekreem 6 ml Vaata suuremalt

Clinique Even Better All Over Concealer+Eraser peitekreem 6 ml

Toote ID: 47534
Prekės ID: 47534

20,49 €

  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
  • Teavita mind, kui toode on saadaval
Rohkem valikuid

Toote ID: 47534
Prekės ID: 47534

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 5-10 tööpäeva
Kogus 6 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Mõõdukas maskeerimine, tugev maskeerimine, peidab tumenenud silmaaluseid, peidab pigmendilaigud, peidab kortsud, peidab naha puudusi, pikendab tulemuse kestvuse, kauakestev, lisab puna, eemaldab pigmendilaigud, niisutav, säilitab naha niiskustasakaalu, parandab vereringet, annab energiat, põletikuvastase/antiseptilise toimega, eemaldab silmade ümbruse turse, veekindel, tooni andev, tundlikele silmadele, ühtlustab naha tooni, ühtlustab tooni, taastab elujõu, värskendav
Toote tüüp Peitevahend
Naha seisund/tüüp Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Näole, Silmaalustele
Omadused Vitamiinidega, C-Vitamiiniga, Hüaluroonhappega, Kofeiiniga, Väärtuslike ekstraktidega, Gluteenivaba, Ei sisalda Parabeene, Ei sisalda Sulfaate, Naatriumlaurüülsulfaadi vaba (SLS), Ei sisalda Ftalaate, Alkoholivaba, Ei sisalda lõhnaaineid, Ei sisalda Sünteetilisi lõhnaaineid, Sobib tundlikele silmadele, Sobib kasutamiseks kontaktläätsetega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Clinique Even Better All Over Concealer+Eraser peitekreem peidab kiiresti ja tõhusalt silmaalused tumedad ringid, pigmendilaigud, peened kortsud ja muud naha ebatasasused, annab kauakestva efekti ning regulaarse kasutamise korral parandab naha välimust.

Vedel ja kerge tekstuuriga toode maskeerib tõhusalt selle, mida tahad varjata, katab nahal ühtlaselt, ei jäta triipe ega heledaid jooni. Tootes sisalduv C-vitamiin muudab naha säravaks ja heledab pigmendilaike, hüaluroonhape aga hoiab nahas niiskust, aidates nii niisutada kuivi näopiirkondi ja tagades optimaalse niiskustaseme. Peitekreemile on lisatud ka kofeiini, komponenti, mis parandab vereringet, annab energiat, pärsib põletikke ja turseid ning aitab seetõttu tõhusalt vähendada silmaaluste turseid. Toode on higi- ja niiskuskindel, nii et saate kauem nautida täiuslikku näoilmet ning ainulaadne toote koostis sobib ka kontaktläätsede kandjatele ja tundlike silmadega inimestele.

Toode maskeerib tõhusalt naha ebatasasusi, püsib kuni 12 tundi ning heledab tumedaid silmaaluseid ja pigmendilaike vaid 4 nädalaga, nii omandab nahk ühtlasema tooni, näeb elujõuline ja värske välja.

Toote aplikaator koosneb kahest osast: ühel küljel on pintsel, mis võimaldab peitekreemi hõlpsalt nahale kanda, teisel pool - antibakteriaalsete omadustega švamm, mis aitab toodet ühtlaselt jaotada ja hajutada.

Testitud dermatoloogide ja oftalmoloogide poolt.

Gluteenivaba. Ilma parabeenideta. Ilma sulfaatideta. Ilma ftalaatideta. Ilma alkoholita. Ilma lõhnaaineteta. Ilma SLS-ita. Ilma SLES-ita.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet aplikaatoriga probleemsetele näopiirkondadele. Jaotage toode svammiga ühtlaselt nahale. Kasuta eraldiseisva tootena või koos jumestuskreemiga.

Käsna pesemine: Tee käsn sooja jooksva vee all märjaks. Seejärel seebi see hästi vedelseebi või šampooniga, mis on mõeldud meigitoodete mahapesemiseks. Pärast seda, kui puhastusvahend on tugevalt vahutanud, peaksite nägema, kui palju meiki käsnale on jäänud, seejärel loputage seda hästi veega. Protsessi võib korrata mitu korda, kuni käsnale ei jää enam meigijääke.

Toote disain uueneb pidevalt, mistõttu võib saadud kauba välimus erineda fotodel näidatust.

Water\Aqua\Eau, Methyl Trimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone, Butylene Glycol, Phenyl Trimethicone, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Niacinamide, Hydroxyethyl Urea, Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Glycerin, Sodium Polyaspartate, Ascorbyl Glucoside, Caffeine, Phytosphingosine, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Resveratrol, Sodium Hyaluronate, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Hexapeptide-12, Tocopheryl Acetate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Salicylic Acid, Sigesbeckia Orientalis (St. Paul'S Wort) Extract, Caprylyl Glycol, Trihydroxystearin, Triethyl Citrate, Ppg-15 Stearyl Ether, Peg-10 Dimethicone, Sorbitol, Trehalose, Micrococcus Lysate, Isopropyl Isostearate, Lecithin, Zinc Stearate, Dimethicone/Peg-10/15 Crosspolymer, Alumina, Triethoxycaprylylsilane, Silica, Glyceryl Polymethacrylate, Laureth-7, Magnesium Aluminum Silicate, Hexylene Glycol, Peg-8, Disteardimonium Hectorite, Propylene Glycol Caprylate, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Polysilicone-11, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Citric Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Dipropylene Glycol, Bht, Disodium Edta, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, [+/- Mica, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77499), Bismuth Oxychloride (Ci 77163)] 

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke väike kogus toodet aplikaatoriga probleemsetele näopiirkondadele. Jaotage toode svammiga ühtlaselt nahale. Kasuta eraldiseisva tootena või koos jumestuskreemiga. Käsna pesemine: Tee käsn sooja jooksva vee all märjaks. Seejärel seebi see hästi vedelseebi või šampooniga, mis on mõeldud meigitoodete mahapesemiseks. Pärast seda, kui puhastusvahend on tugevalt vahutanud, peaksite nägema, kui palju meiki käsnale on jäänud, seejärel loputage seda hästi veega. Protsessi võib korrata mitu korda, kuni käsnale ei jää enam meigijääke.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Peitevahend

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Kirjutage oma ülevaade

Clinique Even Better All Over Concealer+Eraser peitekreem 6 ml

Clinique Even Better All Over Concealer+Eraser peitekreem 6 ml

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.