Bourjois Volume Glamour Ultra Curl ripsmetušš

Bourjois Volume Glamour Ultra Curl ripsmetušš Vaata suuremalt

Bourjois Volume Glamour Ultra Curl ripsmetušš

Toote ID: 10224
 4.9/5
Kommentaarid: 26
Prekės ID: 10224
Kommentaarid: 26

6,99 €

Toote ID: 10224
 4.9/5
Kommentaarid: 26
Prekės ID: 10224
Kommentaarid: 26

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 12 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Tihendav, paksendav, volüümi andev, volüümi lisav, koolutav, pikendav, ei raskenda, kauakestev, tundlikele silmadele, ei ärrita silmi, ei ärrita, niisutav, kaitseb
Toote tüüp Ripsmetušš
Värv Must
Kehapiirkonnad Ripsmetele
Omadused Niisutavate Komponentidega, Pantenooliga, Vitamiinidega, B5 vitamiiniga, E-vitamiiniga, E vitamiiniga, Mesilasvahaga, Vahaga, Silikooniga, Sobib tundlikele silmadele

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Bourjois Volume Glamour Ultra Curl ripsmetušš võimaldab luua tihedate ja kaunilt kooldunud ripsmete efekti vaid mõne hetkega.

Toode aitab lihtsalt ja kiiresti luua nii õrna kui ka meeldejääva silmameigi. Bourjois Volume Glamour Ultra Curl ripsmetušš on loodud selleks, et anda ripsmetele soovitud volüümi ja koolutamist. Tänu sellele on lihtne luua särav ja silmi raamiv efekt ka hõredate või õhukeste ripsmete pealekandmisel.

Toote koostist on täiendatud hoolikalt valitud silikoonide ja mesilasvahaga, nii et see katab täpselt ka kõige lühemad ripsmed. See loob ühtlase ja kauakestva tulemuse. Ja vajadusel saab Bourjois Volume Glamour Ultra Curl ripsmetušši eemaldada lihtsalt, ilma intensiivse hõõrumiseta.

Toode mitte ainult ei võimalda nautida ekspressiivset silmameiki, vaid ka toidab ripsmeid iga kasutuskorraga. Pantenooliga rikastatud Bourjois Volume Glamour ripsmetušš niisutab tõhusalt ripsmeid ja aitab vältida nende kuivamist. Ja selles sisalduv E-vitamiin kaitseb vabade radikaalide tekitatud kahjustuste eest.

Kumera kujuga hari katab õhukeselt, ühtlaselt ja täpselt ripsmete pinna, mis tagab iga kord täpse tulemuse. Ja spetsiaalne disain võimaldab jaotada optimaalse koguse ripsmetušši ja aitab vältida tükkide teket.

Toote peamised omadused:

  • annab ripsmetele soovitud mahu;
  • koolutab korralikult iga ripsme;
  • ei kleepu kokku ega jäta tükke;
  • ei lagune ega määri silmaümbruse nahka;
  • tagab pikaajalise toime;
  • ei ärrita silmi.

Bourjois Volume Glamour Ultra Curl ripsmetušš annab ripsmetele volüümi juurde, tõstab need kaunilt esile ja täpsustab.

Kasutamine: harja ripsmeid kogu pikkuses juurtest otsteni. Kui soovid säravamat efekti, korda toimingut, kuni ripsmetušš on kuivanud.

Aqua/Water/Eau, Paraffin, Cyclopentasiloxane,Cera Alba/Beeswax/Cire D'abeille, Stearic Acid, Palmitic Acid, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire De Carnauba, Acacia Senegal Gum, Triethanolamine,Tribehenin, Polyurethane-1, Isododecane, Dimethiconol, Hydroxyethylcellulose, Silica, Aminomethyl Propanediol, Alcohol Denat., Panthenol, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Sodium Acetate, Simethicone, Isopropyl Alcohol, Polysorbate 65, Cellulose, Pantolactone, Glyceryl Stearate, Methylcellulose, Sulfuric Acid, Sorbic Acid, BHT, Tocopherol. [May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)].

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: harja ripsmeid kogu pikkuses juurtest otsteni. Kui soovid säravamat efekti, korda toimingut, kuni ripsmetušš on kuivanud.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Ripsmetušš

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

26 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Merle S. country flag 2022-05-09

Parim :)

Alina P. country flag 2023-05-04

Täiuslik ripsmetušš :) Ostan juba teise :)

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Bourjois Volume Glamour Ultra Curl ripsmetušš

Bourjois Volume Glamour Ultra Curl ripsmetušš

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.