Bourjois Twist Up The Volume Black Balm ripsmetušš

Bourjois Twist Up The Volume Black Balm ripsmetušš Vaata suuremalt

Bourjois Twist Up The Volume Black Balm ripsmetušš

Toote ID: 24381
 4.9/5
Kommentaarid: 24
Prekės ID: 24381
Kommentaarid: 24

9,99 €

Toote ID: 24381
 4.9/5
Kommentaarid: 24
Prekės ID: 24381
Kommentaarid: 24

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 8 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Volüümi lisav, volüümi andev, paksendav, tihendav, pikendav, kauakestev, hoiab, niisutav, tagab elastsust, tagab elastsuse, sära andev, ei raskenda, annab naturaalse efekti, tooni andev, ühtlustab tooni, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest
Toote tüüp Ripsmetušš
Värv Must
Kehapiirkonnad Ripsmetele
Omadused Väärtuslike ekstraktidega, Orhidee ekstraktiga, Mesilasvahaga, Karnauba vahaga, Vahaga, Vitamiinidega, E-vitamiiniga, E vitamiiniga, Glütseriiniga, Pantenooliga, Niisutavate Komponentidega, Taimeõlidega, Väärtuslike õlidega

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Bourjois Twist Up The Volume Black Balm Mascara on toode, mis annab ripsmetele põneva pikkuse ja tiheduse.

Toote eriline koostis annab ripsmetele erakordse sära ja hoolitseb nende eest. Ripsmetušis sisalduvad mustad pigmendid muudavad võluva musta ripsmeefekti loomise lihtsaks.

Samuti on toote koostist täiendatud komponentidega, mis tagavad hoolika ripsmehoolduse. Bourjois Twist Up The Volume Black Balm ripsmetušš orhideeekstrakti, pantenooli ja glütseriiniga aitab ripsmeid niisutada. Koostises olevad vahad loovad kaitsekihi ja hooldavad ripsmeid õrnalt. Ja E-vitamiin toimib võimsa antioksüdandina, vähendades seega keskkonna agressorite põhjustatud kahju.

Sellel Bourjois ripsmetušil on ainulaadne kahe asendiga hari, mis võimaldab teil oma ripsmeid kahel erineval viisil määratleda:

harja esimene asend eraldab ja pikendab ripsmeid märgatavalt. Selle Bourjois Twist Up The Volume ripsmetušiharja paralleelsed harjased mähivad täpselt ümber ripsmete. Tänu sellele on tootega hõlpsasti ligipääsetavad ka kõige lühemad neist.

teine ​​asend, kus harjased on pööratud, muutes need lühemaks ja tihedamaks. Selline harja asend tihendab tõhusalt ripsmeid ja annab neile volüümi. See aitab luua aitab luua tihedate ja lummavalt säravate ripsmete efekti.

Bourjois Twist Up The Volume Black Balm ripsmetušš tagab tõhusa toime, ei murene ega jäta tükke. Ja toote sametine tekstuur katab kergesti ripsmed, mis võimaldab kanda rohkem kui ühe kihi toodet. See Bourjois ripsmetušš aga ei koorma ripsmeid, nii et loodud silmameik näeb alati loomulik välja.

Nüüdsest piisab vaid ühest ripsmetušist, et luua nii igapäevaseks kui ka eriliseks sündmuseks sobiv pilt!

Kasutamine: harja ripsmeid kogu pikkuses juurtest otsteni. Kui soovid säravamat efekti, korda toimingut, kuni ripsmetušš on kuiv.

Aqua/Water/Eau, Synthetic Beeswax, Cera Alba/Beeswax/Cire D'abeille, Palmitic Acid, Stearic Acid, Jojoba Esters, Glycerin, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire De Carnauba, Aminomethyl Propanediol, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Methylpropanediol, Phenoxyethanol, Simethicone, Tocopheryl Acetate, Nigella Sativa Seed Oil, Panthenol, Propylene Glycol, Myristic Acid, Oleic Acid, Tocopherol, Cycnoches Cooperi (Orchid) Flower/Leaf Extract, [May Contain: Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499)]

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: harja ripsmeid kogu pikkuses juurtest otsteni. Kui soovid säravamat efekti, korda toimingut, kuni ripsmetušš on kuiv.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Ripsmetušš

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

24 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Regina country flag 2023-01-19

Olen seda ripsmetušši juba mitu korda ostnud. Ta on minu jaoks parim. Ei ärrita silmi, püsib kaua. Ma lihtsalt pole veel paremat saanud. Toote kohaletoimetamine on väga kiire. See pole esimene kord, kui ma selles poes ostsin ja see pole kunagi pettumust valmistanud. Tulen siia ikka ja jälle tagasi.

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Sandra country flag 2022-04-01

Väga hea ripsmetušš, proovisin ka teiste firmadega, aga see on parim, ei pudene maha, katab ideaalselt ja pikendab. Hari meeldis mulle väga.

Monika B. country flag 2021-11-03

Suurepärane ripsmetušš - peaasi, et see ei pudene ega määri :)

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.

Kirjutage oma ülevaade

Bourjois Twist Up The Volume Black Balm ripsmetušš

Bourjois Twist Up The Volume Black Balm ripsmetušš

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.