Artdeco Eyeshadow Base lauvärvi aluskreem 5 ml

Artdeco Eyeshadow Base lauvärvi aluskreem 5 ml Vaata suuremalt

Artdeco Eyeshadow Base lauvärvi aluskreem 5 ml

Toote ID: 15195
 5/5
Kommentaarid: 27
Prekės ID: 15195
Kommentaarid: 27

6,99 €

Toote ID: 15195
 5/5
Kommentaarid: 27
Prekės ID: 15195
Kommentaarid: 27

Tarneviisid

  • DPD Pickup 2,53 €
  • Itella pakiautomaat 2,63 €
  • DPD 5,07 €

Andmed

Tarneaeg 1-3 tööpäeva
Kogus 5 ml.
Pakend(id) Standardpakend
Funktsioonid Fikseerib meigi, kauakestev, tekstuuri esiletõstmiseks, ühtlustab tooni, ühtlustab naha tooni, värvi säilitamiseks, kaitseb, kaitseb keskkonna kahjulike mõjude eest
Toote tüüp Lauvärvi alus
Naha seisund/tüüp Tundlikule nahale, Kõigile nahatüüpidele
Kehapiirkonnad Silmadele
Omadused Sobib kasutamiseks kontaktläätsetega, Sobib veganitele, Vitamiinidega, E-vitamiiniga, E vitamiiniga

Seotud tooted

Toote kirjeldus

Koostis

Kasutusjuhised

Kas seisate pidevalt silmitsi probleemiga, et loodud silmameik kaotab oma ilu vaid mõne tunniga? Või ärritavad teid kortsus lauvärvid, mis ei näe professionaalsed ega esteetilised? Siis saab Artdeco lauvärvibaas aidata. Tegemist on vahendiga, mis tagab valitud tooni varjudega laugude ühtlase ja kauakestva katmise.

Spetsiaalse koostisega toode võimaldab luua täpselt täpse ja särava silmameigi, mis näeb veatu välja terve päeva. Toote kreemjas tekstuur tagab alati silmalaugude sujuva ja tõhusa katmise. Õhuke kiht toodet silub laugude pinda, nii jaotub lauvärv ühtlaselt ja hajub kergesti. See jätab mulje veelgi intensiivsemast ja rikkalikumast varjuvärvist.

Artdeco lauvärvibaas hoiab ära ka varjude kortsudesse jooksmise. Tänu sellele aitab toode tagada, et loodud pilt näeb alati suurepärane välja ja püsib muutumatuna tundideks. Ja tootes sisalduv E-vitamiin toimib tugeva antioksüdandina ja kaitseb silmaümbruse tundlikku nahka.

Neutraalses toonis Artdeco Eyeshadow Base lauvärvipõhi võimaldab töötada mis tahes tooni toodetega. Seetõttu saab luua nii pastelseid kui ka säravaid pilte, muretsemata värvi laialivalgumise või kortsudesse jooksmise pärast. Toote õrn toon neutraliseerib ka silmalaugude värvi. Tänu sellele võimaldab Artdeco lauvärvi alus oluliselt kauem nautida loodud meigi sära.

Artdeco lauvärvibaas aitab luua täpse, rikkaliku ja kauapüsiva silmameigi.

Testitud dermatoloogide poolt.

Sobib inimestele, kes kannavad kontaktläätsi.

Sobib veganitele.

Disain võib erineda pildil olevast.

Kasutamine: kandke pintsli või sõrmega väike kogus toodet silmalaule ja hajutage. Oodake, kuni toode kuivab ja kandke soovitud lauvärv.

C11-13 Isoparaffin, Talc, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Mica, Pvp/Hexadecene Copolymer (Vp/Hexadecene Copolymer), Polyethylene, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Bisabolol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Propylene Glycol, Bht, Glyceryl Stearate, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Benzyl Benzoate, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Citral, Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77891 (Titanium Dioxide)

Koostisosas võivad muutuda, kui toodet on uuendatud.

Tootja vastutab võimalike muudatuste eest koostises ja koostisosades. Soovitame kontrollida toote koostist toote pakendilt.

Kasutamine: kandke pintsli või sõrmega väike kogus toodet silmalaule ja hajutage. Oodake, kuni toode kuivab ja kandke soovitud lauvärv.

Kehtivusaeg pärast avamist:

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

27 arvustust
Kirjutage oma ülevaade !
Irina S. country flag 2023-07-24

Я получила бесплатный пробник этой основы под тени, которая мне понравилась. Решила заказать баночку. Мне эта база подошла, несмотря на мой возраст (68 лет). Рекомендую.
Sain tasuta proovi selle lauvärvi aluskreemist, mida ma armastan. Otsustasin tellida purgi. See alus sobis mulle vaatamata vanusele (68 aastat). Ma soovitan.

Elvina A. country flag 2023-10-23

Väga hea jumestuskreem, varem sain varje kiiresti kortsudesse ja see ime parandas selle ära. Oma kogemusest soovitan soojalt!

  • 1 inimest 1 inimesest pidas seda kasulikuks.
Margarita L. country flag 2023-08-24

Väga hea ost, varjud töötavad väga hästi

Veel kommentaare

Kirjutage oma ülevaade

Artdeco Eyeshadow Base lauvärvi aluskreem 5 ml

Artdeco Eyeshadow Base lauvärvi aluskreem 5 ml

Kirjutage oma ülevaade

Emaili ei näidata, seda kasutatakse ainult ostu kontrollimise eesmärgil.